Від цього чаю можна прозріти, або Як не допустити появу глаукоми 

Напій має потужні протизапальні властивості 

Науковці запевняють, що зелений чай може бути корисним для профілактики глаукоми, і загалом покращити здоров'я очей. Оскільки різні тканини ока вбирають різні корисні речовини, що містить чай, вчені припустили, що захисні властивості чаю, можуть запобігти розвитку глаукоми та інших захворювань.

Усе через те, що зелений чай містить потужний антиоксидант -  катехін. Ця речовина здатна потрапляти зі шлунка у тканини очей. Тривалий час цьому наука не надавала значення.

 

Але нещодавно китайські дослідники провели експеримент на щурах. І тут з'ясувалося, що гризуни, які вживали чай, краще справлялися із захворюваннями очей.

Споживання зеленого чаю знижує негативний окислювальний стрес в очах і може запобігти розвитку глаукоми.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: Країна здоров'я

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень